Dag 5 Puente la Reina – Estella 

24/4

Tack för kommentarer! Hinner tyvärr inte svara, men läser såklart dem 😃
Oj va trötta vi är ikväll! Nu har nog 5 dagars dagliga halvmara-vandringar med ryggsäckar i branta berg kommit ifatt oss. 😖 Har dessutom väldigt ont i knäna så jag ser inte fram emot morgondagens backar. 

Idag har Andres och jag haft väldigt djupa och intressanta diskussioner om Gud, religion mm. Han är pastor i Adventistkyrkan i Estland men har precis sagt upp sig och vet inte om han vill fortsätta med det. Märkligt hur man diskutera såna djupa saker med människor man känt mindre än 5 dagar. Eller dela den pyttelilla stugan i Puente la Reina efter 4 dagar. 

Idag blir det inte mer skrivet så ni får nöja er med bilder 😵😵😵😵😵

Go’natt! 

  
  
Vår stuga 

 

Min standardfrukost (efter 4-5 km) hittills: té con leche y tortilla patata

 

 

  
  
  
  
  

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 5 Puente la Reina – Estella 

  1. jonas nohrstedt skriver:

    Hej på dig 🙂 Blir alltid lika glad varje dag det finns ett nytt inlägg att läsa. OCH SÅ GLAD jag blir av att se så vackra vårfärger längs med caminon och inte minst att återse min absoluta favorit landsby längs densamma, nämligen Cirauqui (som för övrigt ska betyda ”ormnästet” på baskiska) med sina labyrintlika små gator kretsande kring den lilla bykyrkan! följer med dig på turen 🙂 kul också att du tog tiden att gå förbi det lilla härbärget med kyrkan/hermitaget i Eunate (mellan Pamplona & Puente de la Reina) god tur vidare!

  2. Gun Olson skriver:

    Så himla roligt att få följa med dig längs vägen. Ni verkar vara bra form , kommer ihåg hur trött man var dom första dagarna. Buen camino!

Kommentarer är stängda.